Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolpStari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
FOTO
VIDEO
NOVICE
POKROVITELJI
PROGRAM

sobota

06.07.2013

21:00

Večerov oder


VEČEROV ODER


Koncert

S prijazno pomočjo:




PETER LOVŠIN & ŠPANSKI BORCI • JUSTIN'S CASE

PETER LOVŠIN & ŠPANSKI BORCI

Peter Lovšin je temelje svoje kariere postavil v skupini Pankrti, ki velja ne samo za prvo punk zasedbo za "železno zaveso", ampak tudi nasploh za eno najpomembnejših rock skupin nekdanje Jugoslavije. S svojim drugim bendom Sokoli je v Sloveniji rock približal najširšemu občinstvu, na svojih osmih solo albumih pa je ostajal zvest različnostim, predvsem v smislu njegove udarne in hitre počasnosti.

Že pri Pankrtih je Pero ustvaril približno polovico tekstov in precej sodeloval kot avtor glasbe, od tu naprej  praktično vse svoje pesmi podpisuje sam. Ko se mu leta 1988 spet zahoče svežega rocka ustanovi Sokole, ki še zlasti po velikem, tudi prodajnem, uspehu drugega albuma Marija pomagaj hitro postanejo veliki favoriti domačega občinstva in si mimogrede leta 1993 prislužijo tudi naziv rock skupine leta.

A že istega leta izda Lovšin svoj prvi solo album Hiša nasprot sonca in zanj dobi zlato noto za najboljši rock album leta. Po številnih drugih podvigih leta 2012 s svojimi Španskimi borci posname (trenutno) zadnji albumu Za spremembo, na katerem je Lovšin spet tukaj in zdaj. 

JUSTIN'S CASE

Denis Horvat (glavni vokal, kitara, klaviature), Aleš Pirc (kitara), Roman Milek (bas), Peter Cizelj (bobni), Sandi Horvat (klaviature, kitara)

Njegova zgodba je zgodba marsikoga izmed nas. Ponekod globoko skrita, spet drugje že dlje časa tlečeča tik pod površjem. Odraz bližnje preteklih dogodkov. Lokalnih in globalnih. Justinov primer je korak, ki sledi kaplji čez rob. Zavedanje in poziv k ukrepom. Tiho upajoče in optimistično.

Dolenjsko prekmurska naveza Justin's CASE je štiričlanska zasedba izkušenih glasbenikov. Je novonastala zasedba, njene posameznike smo lahko spoznali ob sodelovanju v različnih projektih in zasedbah kot so: Demolition Group, Trkaj in Rapostoli, Jadranka Juras, Boombastic, S.F.U., Hamo & Tribute 2 love, »As ti tut not padu«, »Ugani kdo pride na večerjo?«.

Justinova zgodba je tudi moja. Tvoja. Njuna. Najina. Njihova. Naša! Zgodba se mnogokrat mimogrede obrne na glavo in je zato za vsak slučaj na življenje treba gledati z več plati. Just in case!

Prvemu primeru bodo sledili mnogi drugi. Vsak s svojo zgodbo. Ostanite blizu in se prepustite. Ali kot pravi Justin: »Follow me«. 

 

S PRIJAZNO POMOČJO:

 

 

 

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Ogled dogodka je brezplačen.

FACEBOOK
 
 
PROGRAM
PO DNEVIH
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
PROGRAM
PO PRIZORIŠČIH
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolp
Stari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
NOVICEFOTOVSTOPNICECenik vstopnicLentaDnevnaNakup vstopnicDruga obvestila
© 2013 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
MediaClinic