Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolpStari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
FOTO
VIDEO
NOVICE
POKROVITELJI
PROGRAM

četrtek

04.07.2013

23:00

Mladinin oder

Koncert

S prijazno pomočjo:




DIRTSWITCH • FLYSPOON

DIRTSWITCH 

Luka Lamut (vokal), Jani Nendl (kitare, spremljevalni vokal), Rok Seifert (bas), Uros Markic (bobni) 

Začetki skupine Dirtswitch segajo v mrzlo zimo leta 2009, ko fantje sploh še niso slutili, da se jim približuje najbolj divja vožnja njihovega življenja. Veliki val. Po rojstvu komada Restraints so štirje ustanovni člani odkrili prisotnost naelektrene energije, ki jih je povezala v njihovi strasti do glasbe in ustvarjanju koncertnega spektakla za vse tiste, ki so pripravljeni sprostiti svoja čustva. Dirtswitch so novinci na glasbeni sceni, Rok, Luka, Uroš in Jani pa so svojo glasbeno osebnost kovali več let po drugih slovenskih skupinah, 11. septembra 2011 pa je izšel njihov prvenec z naslovom Phoenix Down.

Dirtswitch svoje vplive črpajo iz grunge in post-grunge obdobij preteklih dveh desetletij, kot so Alter Bridge, Soundgarden, King's X in Shinedown, njihov značilni zvok pa sestavljajo težke, nizko uglašene kitare, prepletene z močnimi in spevnimi vokalnimi linijami.

Dirtswitch so svojo glasbo uspešno predstavili publiki tako v Sloveniji kot v tujini, pojavili pa so se tudi na večjih slovenskih in avstrijskih festivalih, kot so Majske igre, Schengenfest in dunajski Maifest. Po uspešno opravljeni klubski turneji po Sloveniji so Dirtswitch izdali prvi uradni videospot s prvenca za skladbo »Looking Back«, še pred tem pa so v poklon legendam grunge gibanja posneli priredbo za skladbo »Man in the box« zasedbe Alice in Chains, za katero so prav tako posneli video. Trenutno pripravljajo material za nov album.

 

FLYSPOON

Jaka Strojanšek (kitara), Jernej Hribernik (kitara), Matic Strojanšek (bas), Miha Narobe (bobni), Dejan Bogomolec (vokal)

Najprej je bilo seme. Poimenovali so ga Flyspoon. Kaj hitro je pognalo pet korenin, ki so vsaka posebej doprinesle k obroditvi dosedanjega plodu. Plod je opaziti s prostim očesom v Celju, medtem ko se korenine raztezajo od Rimskih Toplic, Braslovč in vse do Ljubljane. Flyspoon je tiste vrste rastlina, ki skriva marsikaj v senci ter pokaže vse svoje čare takrat, kadar je sonce najbolj dobrodušno s svojimi žarki. Flyspoon je rasel predvsem ob poslušanju post grunga ter alternativne rock glasbe, z melodijami skupin, kot so Pearl Jam, Alice in Chains in Incubus. Kmalu je zrasel v zrelo celosezonsko rastlino, katera se baha s fotosintezo lastnih zvokovnih vibracij in sadov.

Leta 2012 izide prvi uradni studijski dokument zasedbe in sicer EP "Ruin. Road Alternation" za Založbo Radia Študent, ki jo je produciral Peter Dekleva (DMP, Srečna Mladina, Adam, Katarina Avbar ...).

''Resnično skupina, ki obeta ogromno in upam da jih čim prej odkrije tujina, sploh ZDA. Možakarji delujejo na odru kot čvrsto sfokusirana ekipa petih glasbenikov, ki že v startu ve, kaj so njihove želje in kakšni cilji'' (Aleš Podbrežnik - Rockline).

''Flyspoon so ena redkih zasedb pri nas, ki ustvarja čvrst in kompleksen sodobni rock, brez trendovskih kompromisov'' (RSQ YounGunZ Tour 2010).

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK
 
 
PROGRAM
PO DNEVIH
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
PROGRAM
PO PRIZORIŠČIH
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolp
Stari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
NOVICEFOTOVSTOPNICECenik vstopnicLentaDnevnaNakup vstopnicDruga obvestila
© 2013 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
MediaClinic