Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolpStari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
FOTO
VIDEO
NOVICE
POKROVITELJI
PROGRAM

nedelja

30.06.2013

16:00

Ostala prizorišča


MARIBORSKA DVORIŠČA


Živa dvorišča

S prijazno pomočjo:
ŽIVA DVORIŠČA MARIBORA

11.00: GOSPOSKA 28

VINTAGE TRŽNICA

Vintage Vikend               

Vintage Vikend je pionir slovenske vintage scene! Je projekt, ki je s svojimi nostalgično obarvanimi dogodki v Slovenijo prvi prinesel evforijo vintage in second hand mode.             

 

16.00-22.00: ROTOVŠKI TRG

ŽIVA TRŽNICA

Živa tržnica vabi na svojevrstno umetniško in obrtniško izkušnjo. Tržnica bo prizorišče prodaje unikatnih izdelkov, predstavitev veščin in spretnosti obrtnikov ter delavnic za vsakogar.   

Prodajna tržnica

 

17.00: UL. KNEZA KOCLJA 6

KREATIVNI BUM NA PRODAJ IN HAIKU

Nadja Dodlek

Ponedeljek - en bonbon, torek - en bonbon, sreda - en bonbon, četrtek - en bonbon, petek - en bonbon, sobota - en bonbon in o, la la - nedelja – še en bonbon .) mmmmmmmmmm, njami njam.)

Prodajni atelje

 

17.00: OROŽNOVA 7

GLEDALIŠČE ZATIRANIH Z BARBARO POLAJNAR              

Barbara Polajnar

Delavnice niso namenjene le igralcem ali tistim s predhodnim gledališkim znanjem. Udeležencem dajejo možnost, da gledališke tehnike uporabijo kot medij za izražanje in odkrivanje svojih potencialov, pa tudi za osvetljevanje tematik in konstruktivno soočenje pogledov, ter mnenj o obravnavani temi, obenem pa spoznavajo sebe in svoj notranji svet.

Delavnica

 

17.00: GOSPOSKA 28

PREDSTAVITEV PROCESA FOTOGRAFIRANJA, DELAVNICA

Adrijana Aleksić

Adrijana Aleksič predstavlja proces fotografiranja

 

18.00: ROTOVŠKI TRG

RASTEMO S KNJIGO

Mariborska knjižnica

Predstavitev

 

18.00: LEKARNIŠKA 3

KAM ODHAJAŠ?

Sašo Završnik

Slikarstvo razumem kot proces samorefleksije. Likovna izrazila so ključ do moje podzavesti, v kolikor se njene skrivnostne podobe materializirajo na slikarsko platno. Poti se prepletajo ... Rdeča nit mojih slik je minljivost.

Razstava

 

18.00: OROŽNOVA 7

SANJALNI KOVČEK

Nadja Dodlek

Poglej, poglej!
Ohohooo, odprt sanjalni kovček!
Sanje plavajo na nitkah!
Hmmm, so to morda tvoje sanje?
So to sanje nekoga, ki te ima rad??
Ali so to sanje tistega, ki ga ljubiš???
... Psssssssst! Počaaasi, previdno, po prstih
Prižgi svojo čarobno svetilko in ...

Instalacija

 

18.00: OROŽNOVA 7

STOPINJE MESTA

MISC Infopeka

Kritičen in pronicljiv sprehod po mariborskih ulica za mlade in mlade po srcu. Poleg tipičnih značilnost Maribora, vam bomo pokazali še tiste, bolj prikrite, ki po navadi niso predstavljene s strani turističnih organizacij, a so vendar za mesto zelo pomembne. Ne zanimajo nas le lepe zgodbe, temveč resnične in vsakodnevne, tiste, ki se tkejo v mestu.

Vodeni ogled mesta

 

20.00: OROŽNOVA 7

VEČERJA S CAROL IN ŽUPANOM, DR. ANDREJEM FIŠTRAVCEM               

Carol    

Spoznajte sproščeno plat gosta skozi eksotično kuhinjo in kulinarično izkušnjo.              

 

20.00: SLOVENSKA 13

AFRIŠKI PLESI Z DALANDO DIALLO

Dalando Diallo

Afriški plesi so organski, zemeljski, omogočajo telesno sprostitev in zavedanje telesa. Udeleženci bodo spoznavali elemente tradicionalnih plesov zahodne Afrike, urbane in sodobne plese, njihovo zgodovinsko ozadje in njihov pomen.

Delavnica afriških plesov poteka ob spremljavi bobnov v živo.

Ples

 

 

20.00: KREKOVA 1

SANJE O REALNOSTI

Gledališka šola Prve gimnazije

Predstava je avtorsko delo začetne skupine Gledališke šole Prve gimnazije Maribor. Pod mentorskim vodstvom Barbare Jamšek je vsaka članica skupine skušala v samostojno oblikovanem in režiranem prizoru razvozlati pomen sanj.

Predstava

 

21.00: UL. KNEZA KOCLJA 6

KONCERT

Carus

Večer s lahkotnimi slovenskimi ljudskimi skladbami, tako tistih malo starejšega datuma kot nekaj sodobnih skladb, s katerimi se bo popestrili večer.               

 

21.00: ROTOVŠKI TRG

VAJE V SLOGU, PREDSTAVA

Toj To! 

Opozorilo gledalcem. ne pričakujte dogodka. Ker ga ni.

V odsluženi gledališki garderobi se znajde 5 neznancev. Njihova glavna motivacija: zmagati na avdiciji. Kdo premore dovolj izvirnosti, da bo premagal svoje tekmece? Kako že slišano narediti spet zanimivo? Kaj se zgodi, ko se tekmovalni duh prelije v sodelovanje?

 
Obišči spletno stran
FACEBOOK
 
 
PROGRAM
PO DNEVIH
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
PROGRAM
PO PRIZORIŠČIH
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolp
Stari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
NOVICEFOTOVSTOPNICECenik vstopnicLentaDnevnaNakup vstopnicDruga obvestila
© 2013 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
MediaClinic