Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolpStari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
FOTO
VIDEO
NOVICE
POKROVITELJI
PROGRAM

sobota

22.06.2013

21:00

Večerov oder


VEČEROV ODER


Koncert

S prijazno pomočjo:




Priporočamo

SUPERHIKS (MKD) • SELL OUT • PREPOROD Z LUKO KREŽETOM

SUPERHIKS (MKD)

Petar Mladenovski (vokal, bas kitara), Boris Minov (kitara, vokal), Darko Popov (bobni, vokal), Dimitar Todorovski (trobenta), Aleksandar Spasovski (trobenta), Goraz Papazz (saksofon)

Superhiks je ska-punk skupina z vplivi reggaeja, latino glasbe in balkanske folk glasbe. 7-članska skupina iz Skopja (Makedonija) ustvarja skank že 18 let. Superhiks je nastopala s številnimi svetovno znanimi skupinami: Manu Chao in Radio Bemba, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, H-Block, Rico Rodriguez in z mnogimi drugimi. Skupina Superhiks črpa navdih iz ska vplivov »stare« in »nove šole,« hkrati pa dodaja lasten vpliv in nekatere lokalne balkanske zvoke, s čimer ustvarjajo močne sile, ki utirajo pot k novim oblikam.

Prvenec skupine Čekaj be vikam … je bil leta 2000 izdan pri založbi Lithium Records in je bil predvajan na vseh nacionalnih, komercialnih radijskih in televizijskih postajah. Album je bil ocenjen v nacionalnih in mednarodnih objavah in je prejel pohvale kritikov za značilen zvok in socialno angažiran odnos.

Skupina Superhiks je v letih 2001, 2002 in 2004 prejela nagrade za najboljšo makedonsko skupino, njihov koncert na sejmu v Skopju pa je prejel nagrado za najboljši rock koncert leta 2004 v Makedoniji. Naj bo rock ali z adrenalinom nabita balkanska instrumentalna skladba, skupina Superhiks vedno spravi publiko na noge.

Za seboj imajo tri albume, single Afrika je poleg singla Treba ti Neko napovedal njihov novi, četrti album, ki ga pričakujemo v letu 2013.

Sprejmite njihovo glasbo in vaše telo bo sledilo njihovemu ritmu!


SELL OUT

Rok Černe (vokal), Dorian Granda (bobni), Kristjan Kožuh (kitara), Uroš Obranovič (kitara), Igor Rančigaj (bas), Marko Stijepič (saksofon), Miha Krkovič (trobenta), Miha Gorše (klaviature), Dejan Štrukel (tolkala)

Sell Out je bend za live nastope, klube in velike odre. Njihovi poskočni ska-punk-reggae ritmi ne pustijo ravnodušne še tako zadržane publike. Začetki delovanja skupine iz Kočevja segajo v leto 2001, ko so se nekega sobotnega jutra zbrali štirje fantje in se odločili, da pričnejo glasbeno pot. Nekaj časa so delovali pod imenom No Comment, zatem pa je v skupini prišlo do nekaj kadrovskih sprememb, pridružila se jim je še trobilska sekcija, klaviature ter tolkala in v tistem trenutku se je pričelo novo poglavje, imenovano Sell Out, ki danes uspešno razgreva občinstva po Sloveniji ter tudi v sosednji Hrvaški. Leta 2011 so v samozaložbi  izdali dvojni album z naslovom The Best Of in prvi singl Kaj naj naredim, ki je bil izglasovan tudi za pesem tedna na Valu 202, skupina pa je bila izbrana za naj punk bend meseca na Slovenskem punk rock portalu.

 

PREPOROD Z LUKO KREŽETOM

Boris Bobek (kitara), Darko Čerič (bas), Danilo Ženko (klaviature), Iztok Kočevar (bobni), Gregor Jančič (kitara,vokal), Luka Kreže (vokal)

Smiljanov happy hour.

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Ogled dogodka je brezplačen.

FACEBOOK
 
 
PROGRAM
PO DNEVIH
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
PROGRAM
PO PRIZORIŠČIH
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolp
Stari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
NOVICEFOTOVSTOPNICECenik vstopnicLentaDnevnaNakup vstopnicDruga obvestila
© 2013 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
MediaClinic