Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolpStari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
FOTO
VIDEO
NOVICE
POKROVITELJI
PROGRAM

petek

21.06.2013

23:00

Mladinin oder

Koncert, DJ večer

S prijazno pomočjo:




TROPSKI & NITE • ŠULJO • PHIREFLYD • CANNIBAL SELECTER (ITA)

TROPSKI & NITE 

Tropski & Nite sta predstavnika nove generacije rap izvajalcev iz Maribora. Njuna glasba je odsev vsakdanje realnosti, ki jo osvežita z obilico sarkazma in humorja. Tropski iz sončne strani mesta prinaša besedni funk, medtem ko Nite v besedilih pooseblja noč. Vse skupaj se zlije v enkratno glasbeno svežino tropske noči, katero Nite, kot producent začini z nalezljivimi melodijami. 

Temelje njune glasbe sta postavila vsak s svojimi demo posnetki že v osnovnošolskih klopeh. Želja po ustvarjanju glasbe pa ju je od vsakdanjega druženja pripeljala do tega, da sta združila moči tudi za mikrofonom. Leta 2012 sta izdala manjši demo projekt »Demo Tejp«, ki jima je odprl pot na glasbene odre. Vsekakor nista ostala neopažena in razvila so se sodelovanja z ostalimi rap izvajalci, kot so: Emkej, Drill, Mladich, Amo itd. Trenutno delujeta pod okriljem založbe Wudisban Records, kjer bosta izdala tudi svoj prvi studijski album.


ŠULJO
 

Šuljo (s pravim imenom Andrija Šulić) je s klorom prepojeni producent, ki s svojimi neprizanesljivimi beati že dobro desetletje trga membrane takšnih in drugačnih zvočnikov. Prihaja iz mariborske rap familije Tekochee Kru, čez njegove podlage pa so rimali tudi Mrigo, Ghet, Eyeceeou, Zlatko, Valterap, Trkaj, Drill, Samo Boris in celo Krs One.

Po desetih letih se je odločil, da MC-je zaklene v klet in brez besed pove svojo zgodbo skozi težke bobne in kosmate sample na lastnem instrumentalnem albumu. Kljub temu je iz kleti ves čas slišati: "Šuljo, Šuljo, Šuljo, Šuljo ..."


PHIREFLYD

Lenny Bržan iz Kopra je star šele 17, a se z glasbo ukvarja že nekaj let. Ustvarja in vrti zelo inovativne in v slovenskem prostoru manj poznane žanre, kot so glitch hop, indie dance, nu disco, electro, chill out, dubstep in jih kombinira z vplivi iz housa in hip hopa. Leta 2008 se je začel ukvarjati s produkcijo hardstyla, tri leta kasneje se je predal housu, vendar se je kmalu znašel v svetu, kjer žanri niso pomembni. Tako je nastal projekt Phireflyd, v katerem se ne omejuje na žanre in ustvarja vse od chill outa do dubstepa, njegov primarni žanr glasbe, ki je danes zelo dejaven v EDM sceni, pa je glitch hop. Usvaril je že preko 30 lastnih skladb. Od teh sta dva remixa - enega je ustvaril za ameriškega producenta "Seven Lions" v okviru tekmovanja Beatport Remix Contest, drugega pa za domačega obalnega producenta Dpek. 

CANNIBAL SELECTER (ITA)

Cannibal Selecter je svojo mladost preživel v studiih radijske postaje Strawberry Radio iz Trsta. Od leta 1999 je bil del DJ zasedbe Electrosacher. Po več kot 250 nastopih v različnih evropskih državah so se člani skupine, ki je ustvarjala mešanico techna in grobih urbanih zvokov, odločili, da se razidejo.

Ob koncu leta 2007 je Cannibal Selecter začel odkrivati ​​grime in dubstep. Nastopal je v Italiji, Sloveniji, Avstriji, Švici in na Nizozemskem ter si oder delil z glasbeniki, kot so Benga, Pinch, Untold, XXXY, Stenchman, Skream, Al Haca, ForeignBeggars in mnogimi drugimi. Nastopal je na festivalih, v klubih in na ulicah različnih mest.

Njegova glasba variira od počasnih, tekočih psihedeličnih zvokov do hitrejših in globljih bas ritmov. V sodelovanju z DJ-em Mudom je ustvaril i periodičen dubstep set Rebirth 60 Hz, posvečen samemu bistvu dubstepa.

Oglej si video
Obišči spletno stran , 2 , 3 , 4

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK
 
 
PROGRAM
PO DNEVIH
21.6.   petek22.6.   sobota23.6.   nedelja24.6.   ponedeljek25.6.   torek26.6.   sreda27.6.   četrtek28.6.   petek29.6.   sobota30.6.   nedelja1.7.   ponedeljek2.7.   torek3.7.   sreda4.7.   četrtek5.7.   petek6.7.   sobota
PROGRAM
PO PRIZORIŠČIH
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Jurčkov oderMestni parkMladinin oderOder Art kampOder Park doživetijSladoLentSlomškov trg Sodni stolp
Stari radio JazzlentStari radio KomedijaTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
NOVICEFOTOVSTOPNICECenik vstopnicLentaDnevnaNakup vstopnicDruga obvestila
© 2013 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
MediaClinic